BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kroonprins Felipe: Latijns-Amerika heeft potentie

Volgens de Spaanse kroonprins Felipe heeft Latijns-Amerika veel potentie op het gebied van cultuur, politiek en economische ontwikkeling. Dit zei hij tijdens 'Zeitgeist Europe 2009' in Londen.

De man van prinses Letizia noemde de regio "een grote, diverse en verenigde mix met grote potentie die openstaat voor de wereld." Kroonprins Felipe vervolgde zijn toespraak door te zeggen dat Latijns-Amerika niet het product is van een intellectuele constructie of een historisch overblijfsel, maar van een levende realiteit.

De Spaanse royal was bij 'Zeitgeist' aanwezig om te discussiëren over de Ibero-Amerika top.

Ook prins Charles en kroonprins Haakon van Noorwegen waren bij het forum aanwezig om te praten over de actuele situatie in de wereld.

Bron: Royalty in the News

Bron: Royalty in the News

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: