BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Groothertogin Maria Teresa weer even in het openbaar

Woensdag was Maria Teresa aanwezig bij de lunch die door haar en groothertog Henri werd aangeboden aan de Ierse president Mary McAleese en haar man Martin McAleese. Dit publieke optreden van de groothertogin was de eerste sinds de operatie.

De president was in Luxemburg voor een tweedaags staatsbezoek. Bij de aankomst werd het presidentspaar opgewacht door groothertog Henri en zijn zoon erfgroothertog Guillaume. De erfgroothertog heeft tijdelijk alle taken van zijn moeder over genomen.

Bij de lunch was de groothertogin wel aanwezig. Bij alle andere activiteiten, waaronder een bezoek aan de basiliek Sint Willibrord, liet Maria Teresa verstek gaan.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: