BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

'Paniek' in Zweden om huwelijk

De Zweedse kroonprinses Victoria heeft toegegeven dat ze toch wel enigszins in paniek raakt als ze denkt aan alles dat nog geregeld moet worden voor haar huwelijk met Daniel Westling volgende maand.

In een interview op de Zweedse radio zei de prinses dat haar huwelijk en het starten van een gezin geweldig zal worden. “We zijn zeer ongeduldig en ook een gestrest en nerveus. Er is een beetje paniek om alles te organiseren voor het huwelijk.”

“Maar alle paren hebben waarschijnlijk het paniekgevoel ervaren voor hun huwelijk”, voegde de prinses eraan toen.

De prinses trouwt op 19 juni met haar verloofde en fitness-club eigenaar Daniel Westling. Het huwelijk heeft in Zweden gezorgd voor wisselende gevoelens van de bevolking. Uit een recente opiniepeiling bleek een groeiend aantal Zweden de monarchie af te willen schaffen. Toch krijgt prinses Victoria nog steeds veel steun van de mensen in Zweden. De prinses heeft laten weten dat zij dit erg waardeert.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: