BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Lilian niet aanwezig bij bruiloft

De 94-jarige Zweedse prinses Lilian zal niet aanwezig zijn bij de bruiloft van kroonprinses Victoria en Daniel Westling, omdat de prinses Alzheimer heeft.

Prinses Lilian is geboren in Wales en is de weduwe van prins Bertil, een oom van koning Carl XVI Gustaf. De afgelopen jaren heeft de prinses minder koninklijke plichten kunnen uitvoeren vanwege gezondheidsproblemen.

Het Zweedse koninklijk hof zegt: “Lilian is erg vermoeid en zal niet naar de bruiloft komen. Ze is oud en zwak.”Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: