BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Christian viert vijfde verjaardag

Op 15 oktober vierde prins Christian van Denemarken zijn vijfde verjaardag. Hij deed dat - net als ieder ander kind - samen met zijn familie en vriendjes.

De prins is de zoon van kroonprins Frederik en kroonprinses Mary. Christian's vriendjes van de kleuterschool arriveerden op het Chancellory House rond 10 uur 's ochtends en genoten van een speurtocht, pizza en limonade.

Andere belangrijke gasten waren de neven van de populaire prins, Nikolai en Felix, en grootouders koningin Margrethe en prins Henrik. De prins werd enthousiast begroet door Christian en zijn 3 jaar oude zusje prinses Isabella.

Bij het verlaten van het feest merkte prins Henrik op dat de jonge prins een goede verjaardag had gehad en genoot van zijn cadeautjes.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: