BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Armani ontwerpt trouwjurk Charlène

Terwijl royaltydeskundigen zich afvragen wie Kate Middleton's jurk gaat maken, is de ontwerper van een andere koninklijke bruidsjurk inmiddels bekendgemaakt.

Giorgio Armani zal de bruidsjurk ontwerpen van Charlene Wittstock voor haar bruiloft met prins Albert II van Monaco, zo heeft de couturier aangekondigd.

Volgens verschillende Italiaanse kranten sprak Armani afgelopen zondag met verslaggevers, direct na de presentatie van zijn collectie herenmode in Milaan. 'Ja, ik wil hierbij verklaren dat ik de bruidsjurk zal maken,' bevestigde hij.

De 76-jarige ontwerper, die bevriend is met Charlene, werd al ingeschat als waarschijnlijke ontwerper van de jurk voor de bruiloft in juli. Charlene woont regelmatig Armani-shows bij in Italië en heeft een voorkeur voor de verfijnde creaties van de ontwerper.

In 2010 droeg ze een jurk van Armani naar het Rose Ball Gala van Monaco, en meer recentelijk droeg de toekomstige prinses een Armani op 24 november, de nationale feestdag van Monaco.

Voor de bruidsjurk gaf Giorgio Armani geen hint over het ontwerp.

Bron: People

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: