BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Dochter Margarita gedoopt

In de Sint-Willibrorduskerk in Wassenaar is zondag Paola ten Cate, de jongste dochter van prinses Margarita en Tjalling, gedoopt.

Bij de doopplechtigheid waren veel leden van de koninklijke familie aanwezig.

Onder hen koningin Beatrix en haar zus prinses Irene, prins Willem-Alexander en prinses Máxima met hun kinderen, prins Constantijn en prins Maurits met hun gezinnen. Margarita’s broer prins Carlos Bourbon de Parma was ook aanwezig.

Als peetvader voor Paola traden op Paul Westerman en Paul Lodder die samen in Amsterdam een hotel bezitten. Peetmoeder is prinses Laurentien.

Paola Cecilia Laurentien werd op 25 februari in het Haagse Bronovoziekenhuis geboren en is het zusje van de 3-jarige Julia. Het gezin woont in Wassenaar.

Bron: RD

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: