BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Verloofde erfgroothertog Guillaume voorgesteld aan de pers

Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg heeft vrijdag zijn verloofde, de Belgische gravin Stéphanie de Lannoy, voorgesteld aan de pers.

Tijdens de persconferentie vertelde Stéphanie dat zij vanaf heden Guillaume gaat ondersteunen in zijn taken als erfgroothertog. Eerder op de ochtend werd de verloofde van Guillaume voorgesteld aan de overheden van het land. Daarnaast nuttigde ze een lunch met haar verloofde, aanstaande schoonfamilie en haar eigen familie.

Het Luxemburgse hof maakte donderdag bekend dat de oudste zoon van groothertog Henri en zijn vrouw Maria Teresa gaat trouwen. Het huwelijk zal later dit jaar plaatsvinden. Na hun huwelijk gaat het paar op Schloss Berg wonen.