BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Huwelijksdatum erfgroothertog Guillaume bekend

De datum van het huwelijk van de Luxemburgse erfgroothertog Guillaume met Stéphanie de Lannoy is bekend.

Het paar zal elkaar het jawoord geven op 20 oktober 2012 in Luxemburg. Guillaume en Stephanie verloofden zich op donderdag 26 april. De dag erna werd de toekomstige erfgroothertogin voorgesteld aan het volk, de regering en de pers.

Het huwelijk is niet het enige koninklijke huwelijk van dit jaar. Aartshertog Imre van Oostenrijk, de neef van Guillaume, zal op 8 september 2012 in het huwelijk treden met Kathleen Walker. Ook prinses Carolina, dochter van prinses Irene, stapt dit jaar in het huwelijksbootje. Zij trouwt op 16 juni met Albert Brenninkmeijer.