BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zweedse prinses Estelle gedoopt

Prinses Estelle, de dochter van de Zweedse kroonprinses Victoria en prins Daniel, is dinsdag in de kapel van het koninklijk paleis in Stockholm gedoopt.

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima waren bij de plechtigheid aanwezig. Willem-Alexander is peter van het eerste kind van het kroonprinselijk paar, dat op 23 februari werd geboren.

Estelle is, na haar moeder, de tweede in de lijn van troonopvolging. Bij haar doop waren onder anderen ook haar grootouders, koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia, en de broer en zuster van Victoria aanwezig. Ook koningin Margrethe van Denemarken was naar de Zweedse hoofdstad gereisd.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: