BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Postzegel ter ere van veertigste verjaardag prinses Mathilde

De Belgische prinses Mathilde wordt zondag 20 januari 40 jaar. Vanwege dat heugelijke feit zijn er nieuwe postzegels ontworpen.

Op donderdagmorgen bezocht de prinses Prinses Mathilde de zegeldrukkerij van bpost in Mechelen. Daar gaf de prinses toestemming voor de start van de productie van de eerste postzegel die ter ere van haar 40ste verjaardag wordt uitgegeven.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: