BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Filip verkoopt luidruchtige helikopter

De Belgische kroonprins Filip heeft zijn luidruchtige helikopter verkocht tot groot genoegen van de omwonenden van het kasteel van Laken.

Omwonenden ergerden zich al jaren aan de luidruchtige helikopter van prins Filip. De heli steeg bij goed weer regelmatig vanuit de tuinen in Laken op om enkele rondjes boven de omgeving te maken.

Het paleis bevestigt het bericht over de verkoop van de helikopter, die al in februari plaatsgevonden heeft. Verder geeft het paleis geen uitleg en evenmin antwoord op de vraag of de prins inmiddels een nieuw toestel heeft gekocht.De nieuwe eigenaar zou het luchtvaartbedrijf Heli & Co uit Spa zijn. Hoeveel het voor de helikopter heeft betaald is niet bekend, maar voor een tweedehands Raven II tel je naar verluidt al snel 245.000 euro neer.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: