BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinsessen Laurentien en Mathilde dragen hoed Delvigne

Prinses Laurentien en prinses Mathilde dragen dinsdag een hoed van de Belgische ontwerpster Fabienne Delvigne.

Prinses Laurentien, de echtgenote van prins Constantijn, draagt een rode hoed gemaakt uit geperforeerde stof en afgewerkt met een sluiertje. Een clutch in dezelfde tinten completeert haar outfit. Prinses Mathilde van België draagt een grote capeline gemaakt uit roze paname.

Delvigne maakte dit dinsdag zelf bekend in een sms aan de de Vlaamse journalist Wim Dehandschutter, verslaggever van Het Nieuwsblad. Hij verspreidde haar sms dinsdag verder via Twitter.