BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

België in de ban van foto koning Boudewijn die polonaise loopt

De Vlaamse media zijn in de ban van een bijzondere foto van een aantal leden van het Belgische Koninklijk Huis, die op Facebook massaal wordt gedeeld.

Op de foto, die volgens Het Nieuwsblad in de jaren 80 is gemaakt, is toenmalig koning Boudewijn (overleden in 1993) te zien terwijl hij de polonaise loopt met een aantal familieleden. Onder hen zijn vrouw Fabiola, de huidige koning Albert en diens vrouw Paola, zijn zus Josephine Charlotte met haar man Jean.

De afbeelding werd volgens Het Nieuwsblad gemaakt door jazzmuzikant Marc Moulin. Het Laatste Nieuws roept via de website lezers die meer weten over de foto op om te reageren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!