BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Filip met dochter Elisabeth naar voorstelling

Prins Filip en zijn dochter prinses Elisabeth hebben maandagochtend een bezoek gebracht aan de tentoonstelling Inside the Station in Brussel. Dat heeft het Belgische koningshuis bekendgemaakt.

De tentoonstelling gaat over het poolstation Prinses Elisabeth op Antartica. Er wordt informatie gegeven over de werking van het station, het dagelijkse leven van de onderzoekers die er werken en over het overleven op Antartica.

De Belgische prins en zijn dochter hebben tijdens het bezoek ook een aantal onderzoekers ontmoet die onlangs zijn teruggekeerd. Zij hebben hen uitleg gegeven over de onderwerpen van hun onderzoeken.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: