BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Annemarie in verwachting van tweede kindje

Prins Carlos en prinses Annemarie verwachten hun tweede kindje. Dat heeft een woordvoerder van de prins donderdagavond bekendgemaakt.

"Wij zijn enorm blij en dankbaar dat wij onze dochter Luisa een broertje of zusje kunnen geven", aldus het prinselijk paar. Prinses Annemarie is eind november uitgerekend. De zwangerschap verloopt voorspoedig.

Prins Carlos en prinses Annemarie hebben samen al een dochter Luisa Irene. Begin deze maand, op 9 mei, vierden ze de eerste verjaardag van hun dochtertje.

Prins Carlos (43) is sinds de dood van zijn vader, prins Carlos Hugo, in 2010 hoofd van het koninklijk huis Bourbon-Parma. De familie heeft de laatste jaren de banden met de Italiaanse steden Parma en Piacenza aangehaald. Dochter Luisa Irene is vorig jaar ook in Parma gedoopt.

Prinses Annemarie (35) werkt als redacteur bij de NOS onder haar meisjesnaam Annemarie Gualthérie van Weezel.Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: