BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Sleep trouwjurk Mabel verwerkt in jurk

In de jurk die prinses Mabel dinsdag droeg tijdens de inhuldiging van haar zwager was een stuk van de sleep van haar trouwjurk verwerkt. Dat vertelde ex-miss Kim Kötter woensdag in het tv-programma Vandaag de dag.

"Zij wilde toch Friso er een beetje bij hebben", aldus Kötter, die tegenwoordig de Miss Nederland-verkiezing organiseert en lifestyledeskundige is bij WNL. De zwarte jurk had één witte mouw met daarop een witte strik en is gemaakt door Viktor & Rolf. Dit ontwerpersduo was ook verantwoordelijk voor de trouwjurk van de prinses.

Mabel en Friso trouwden in 2004. De prins ligt sinds een skiongeluk in februari 2012 in coma.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: