BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Gastenlijst bruiloft prinses Madeleine en Chris O’Neill bekendgemaakt

Vandaag is de officiële gastenlijst voor de bruiloft van prinses Madeleine en de Amerikaanse Christopher O’Neill bekendgemaakt.

Naast de koninklijke familie van Zweden, vrienden, overige familie en andere hooggeplaatste gasten, zijn er natuurlijk ook buitenlandse koninklijke gasten aanwezig bij het huwelijk.
 
Eerder was al bekend dat er geen leden van de Nederlandse koninklijke familie aanwezig zullen zijn bij het Zweedse huwelijk op zaterdag 8 juni. Ook komen er geen leden van de Belgische koninklijke familie naar Stockholm.
 
Maar aan koninklijke gasten geen gebrek. prins Frederik, prinses Mary, prins Joachim en prinses Marie van Denemarken, prins Haakon, prinses Mette-Marit, Prinses Märtha Louise en Arie Behn uit Noorwegen, ergroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stéphanie van Luxemburg, graaf Edward en Gravin Sophie van Wessex uit Groot-Brittannië, prinses Takamado van japan, prins Nikolaos, prinses Tatiana, prinses Theodora, prins Philipos, Prins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland zijn aanwezig bij het huwelijk van prinses Madeleine. Opvallend is dat verder prinses Charlene van Monaco zonder haar man prins Albert zal afreizen naar Stockholm.
 
Wat ook nog opvalt is dat Sofia Hellqvist, de vriendin van prins Carl Philip ook op de gastenlijst staat. In Zweden denken ze dat er snel een verloving op de planning staat.
 
Nadat de gastenlijst bekend werd gemaakt doken er direct geruchten op dat prinses Madeleine een jurk zal dragen van Valentino de designer ook op de gastenlijst staat.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: