BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Uitreiking prinses Margriet prijs in Utrecht

Prinses Margriet reikt dinsdagmiddag in Utrecht de Prinses Margriet Prijs uit aan beroepsbeoefenaren in de verpleging of verzorging.

Het zijn mensen die op een innovatieve en creatieve manier een bijdrage leveren aan de kwaliteitsverbetering van zorg.

Uit de drie genomineerde projecten, het Tienermoederproject in Almere, het Zorgproject van Perspectief Leerwerkbedrijven in Haarlem en De Gelderhorst, landelijk centrum voor oudere doven in Ede, zal de jury op 11 juni een winnaar kiezen. Het kan hierbij gaan om een individuele medewerker, een team of een leidinggevende.

De prijs, ingesteld in 1992, bestaat uit een oorkonde en een workshop bestemd voor het gehele team waartoe de prijswinnaar behoort of een gezelschap naar keuze. De Prinses Margriet Prijs wordt voor de twaalfde keer uitgereikt, dit jaar tijdens het 40 jarig jubileum van initiatiefnemer SVOZ Opleidingen in de zorg.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook