BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zweedse bladen jagen op prinses Madeleine

De Zweedse tabloids trekken zich niets aan van het verzoek om privacy van de vorige week getrouwde prinses Madeleine en haar man Chris O’Neill. De afgelopen dagen verschenen foto's van het bruidspaar tijdens hun huwelijksreis op de Seychellen, waar ze logeren in Villa North Island.

Prinses Madeleine reageerde woedend en deed een tegenzet. Ze plaatste op haar facebookpagina een foto van zichzelf aan het oceaanstrand. Op die manier hoopte ze de waarde van de heimelijke opnamen te verminderen. Het Zweedse hof benadrukte nog eens dat het een privéaangelegenheid betreft en dat de media het paar met rust moeten laten.

Het blad Expressen stelde heel vilein dat kroonprinses Victoria toen ze tijdens haar huwelijksreis werd 'ontdekt' op een zonnig Zuidzee-eiland wél bereid was om de kranten te woord te staan. De krant vindt dat prinses Madeleine en Chris dat nu ook moeten doen.

Prins William en Catherine kozen ook voor de Seychellen, een eilandengroep in de Indische Oceaan, als bestemming van hun huwelijksreis.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: