BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Deens paleiswacht dood na meningitis

Een lid van de Deense paleiswacht is plotseling overleden aan meningitis. Dat meldt de krant Ekstra Bladet. De man werkte als lijfwacht van de koninklijke familie op Gråsten Slot.

Toen hij zich niet goed voelde, meldde de paleiswacht zich ziek. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij in de nacht van maandag op dinsdag. De collega’s waarmee de wacht de laatste tijd heeft samengewerkt zijn meteen in quarantaine gezet.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook