BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

DJ Tiësto helpt Zweedse prinses Madeleine

Prinses Madeleine is DJ Tiësto bijzonder dankbaar. Dat schrijft ze op Facebook. De wereldberoemde Nederlandse muzikant en entertainer heeft een remix gemaakt ter ondersteuning van de campagne van de Childhood Foundation.

Prinses Madeleine werkt voor deze door haar moeder, koningin Silvia in 1999 opgerichte organisatie voor kinderen.

Het nummer van Tiësto heet 'Love Is the Answer' en is via iTunes en de speciale website www.thankyou.org te verkrijgen. De opbrengst van de Tiësto Remix gaat naar Childhood, dat eind augustus een nieuwe campagne lanceert onder de noemer 'Dank u!'. "Ik kan nog niks zeggen over die campgane, maar ik kan niet wachten u allen te verrassen met wat eind deze zomer komt", aldus de enthousiaste prinses.

Eerder deze week namen prinses Madeleine en haar kersverse echtgenoot Chris een kijkje bij de modeshow van Valentino in Parijs. Valentino maakte de bruidsjurk van de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Dit weekeinde is prinses Madeleine in het Zweedse Marstrand, waar wordt gezeild om de Stena Match Cup. De opbrengsten van de activiteiten bij de zeilwedstrijden zijn ook voor Childhood.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: