BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kleding van koningin elizabeth tentoongesteld

In Buckingham Palace zijn voor het eerst sinds 60 jaar de kleding en sieraden die koningin Elizabeth droeg tijdens haar kroning op 2 juni 1953 tentoongesteld.

Onder meer de prachtige jurk en de hermelijnen-mantel die Elizabeth aanhad zijn er te bewonderen. Zo is te zien op foto's op de website van Daily Mail.

De kleding van onder meer de moeder van Elizabeth en die van prins Charles en prinses Anne zijn er ook tentoongesteld. Naast de kleding zijn er ook foto's en nog nooit vertoonde video's van de kroning te zien.

De tentoonstelling is vanaf zaterdag tot 29 september open voor het publiek.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: