BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Felipe in Zwitserland voor IOC-presentatie

Prins Felipe van Spanje, burgemeester Ana Botella van Madrid en de voorzitter van het Spaanse Olympisch Comité zijn momenteel in Zwitserland.

Ze bereiden de belangrijke presentatie aan het IOC van woensdag voor.

De drie vertegenwoordigen in Lausanne hun land in de strijd om het gastheerschap van de Olympische Spelen van 2020. Andere kandidaten die nog zijn overgebleven zijn Istanbul (Turkije) en Japan met Tokio. Alle drie de landen laten op woensdag 3 juli aan het IOC zien waarom uitgerekend zij de Spelen van 2020 moeten organiseren.

Pas op 7 september zal bekend worden, welk land er met de eer vandoor gaat.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: