BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Mathilde draagt Natan tijdens troonswisseling

De jurken die prinses Mathilde zondag draagt tijdens de troonswisseling zijn van de hand van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen, van het modehuis Natan.

Het is een witte jurk, ze combineert de japon met een beige-crèmekleurige hoed van Delvinge.

En Mathilde is niet de enige die heeft gekozen voor Natan, zo weet De Standaard. Ook voor haar drie dochters, koningin Paola en prinses Claire is Vermeulen aan de slag gegaan. Later op de dag zal Mathilde zich een keer verkleden, namelijk voor de festiviteiten in het Warandepark. Ook hierbij heeft ze een jurk aan van de hand van de ontwerper.

Mathilde draagt regelmatig kleding van Vermeulen. Hij ontwierp ook haar trouwjurk. Máxima droeg op de dag van de troonswisseling ook een creatie van het modehuis.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: