BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Deense prinses Mary bezoekt Fashion Week

De Deense kroonprinses Mary weet alvast wat de modekleuren zijn van de lente en de zomer van 2014.

Ze bezocht donderdag een internationale modebeurs tijdens de Fashion Week in Kopenhagen. Tijdens de Deense Fashion Week, die duurt tot 11 augustus, presenteren modeontwerpers hun collecties voor volgend jaar.

Kroonprinses Mary van Denemarken staat bekend als modieus. Eind juni werd ze nog gekozen tot meest modieuze royal. In deze peiling eindigde Kate als tweede. De kroonprinses heeft volgens de poll de meeste invloed op de modewereld.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: