BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Carlos geeft aanstaande schoonzus titel

Viktória Cservenyak, de verloofde van prins Jaime, heeft de titel gravin van Montizón gekregen. Prins Carlos heeft als Hoofd van het Huis Bourbon-Parma de titel verleend aan zijn aanstaande schoonzus, meldt Royalty.

Prins Jaime, de jongste zoon van prinses Irene, gaat op 5 oktober in Apeldoorn trouwen met Viktória Cservenyak. Viktória krijgt er na het huwelijk nog een titel bij. Ze mag zich dan Hare Koninklijke Hoogheid prinses Viktória de Bourbon de Parme noemen.

De titel gravin van Montizón werd gevoerd door de voorouders van prins Carlos. Het is gebruikelijk dat de leden van zijn familie een hoffelijkheidstitel voeren.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: