BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Mathilde aanwezig bij refelectiemiddag Intergenerationele projecten

Koningin Mathilde neemt op 30 september deel aan een reflectievoormiddag over het thema "De kracht van intergenerationele projecten.

Overdragen en delen van know how." Professionelen die aan intergenerationele projecten meewerken wisselen er van gedachten en wisselen ervaringen uit. Zij belichten het maatschappelijke potentieel van deze projecten, evenals de problemen en oplossingen. Aan de hand van rondetafelgesprekken komen zeven thema's aan bod die de kracht van de band tussen oud en jong in verschillende domeinen van het samen leven belichten.

De Prinses Mathildeprijs 2014 bekroont een project dat de banden tussen oud en jong versterkt en de workshop geeft de eerste aanzet.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Prinses Mathildefonds en vindt plaats in het BELvue Museum te Brussel.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: