BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Claire draagt jurk van Elie Saab

De kersverse Luxemburgse prinses Claire heeft zaterdagmorgen in het kleine Franse Saint Maximin de Sainte Baume haar kerkelijk jawoord gegeven in een klassieke bruidsjapon van Elie Saab.

Eerder in de week, bij de sluiting van het burgerlijk huwelijk met prins Félix in het Duitse Königstein im Taunus, droeg de bruid nog een japon van de Nederlandse couturier Jan Taminiau.

De bruid Claire Lademacher is van oorsprong Duitse en leerde prins Félix in 2001 kennen toen beiden in Zwitserland studeerden. De gehele Luxemburgse groothertogelijke familie was in Frankrijk aanwezig voor de huwelijksplechtigheid in de intieme plaatselijke basiliek. Het nieuwe prinselijk paar is van plan zich in Zuid-Frankrijk te vestigen.

Bron: Anp

Foto's

Bekijk hier nog meer foto's van het bruidspaar

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: