BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine: George was erg lief tijdens zijn doop

Prins George heeft zich tijdens zijn doop voorbeeldig gedragen. Dat vertelde zijn moeder Catherine donderdagavond tijdens een benefietdiner in Londen.

De vrouw van prins William was zelfs verbaasd hoe goed haar zoontje zich gedroeg tijdens de ceremonie in de koninklijke kapel van het St James's Palace. Ze vertelde Britse media: "Hij was zo lief. We hadden geluk, want zo is hij lang niet altijd."

Prins William liet woensdag na afloop van de doop al weten dat de kleine George geen kik gaf. "Misschien was het zelfs de eerste keer dat hij heel de dag stil was", grapte de kleinzoon van koningin Elizabeth.

De hertogin van Cambridge had donderdagavond haar eerste openbare optreden sinds de doop. Catherine was te gast bij een benefietavond voor een organisatie voor verslavingshulp.

Bekijk hier de officiële foto's

Bron: ANP