BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningin Máxima in top drie meest elegante royals

Koningin Máxima is een van de meest elegante royals in Europa volgens de lezers van Hello! Magazine. Het blad hield een verkiezing en de koningin eindigde in de top drie.

Prinses Mary van Denemarken werd uitgeroepen tot de meest elegante vrouw van alle prinsessen en koninginnen in Europa. De echtgenote van kroonprins Frederik kreeg maar liefst 38 procent van de stemmen. De Spaanse prinses Letizia werd tweede met 26,1 procent, terwijl 15,6 procent koningin Máxima het meest elegant vindt.

De Zweedse prinses Victoria eindigde op de vierde plaats met 8,1 procent van de stemmen, gevolgd door prinses Charlene van Monaco. De vrouw Albert II was bij 5 procent van de lezers favoriet. De Belgische koningin Mathilde moet het doen met 3,6 procent van de stemmen, kroonprinses Mette-Marit met 2,2 procent en hekkensluiter prinses Stephanie van Luxemburg met 1,3 procent.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: