BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine alleen naar uitreiking Nobelprijzen

De Zweedse prinses Madeleine zal de uitreiking van de Nobelprijzen dit jaar alleen moeten bijwonen. Haar man Chris O'Neill heeft het te druk met zijn werk om mee te gaan.

De prinses en de rest van de Zweedse koninklijke familie zullen op 10 december de uitreiking van de prijzen en het bijbehorende banket in Stockholm bijwonen. Prinses Madeleine vliegt daarvoor van de VS, waar zij woont, naar Zweden.

Aan de Zweedse krant Aftonbladet liet een woordvoerster van de royals weten dat Chris helaas verhinderd is. Vorig jaar moest de man van prinses Madeleine ook al verstek laten gaan. Hij werkt als bankier in New York. Het koppel trouwde op 8 juni dit jaar. In september maakte prinses Madeleine bekend in verwachting te zijn.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: