BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Felipe nacht in kapot vliegtuig

Kroonprins Felipe van Spanje heeft een vervelend nachtje achter de rug.

Hij heeft noodgedwongen in een Airbus van de Spaanse luchtmacht moeten slapen. Het toestel was kapot en kon niet vertrekken.

De Spaanse kroonprins stond op het punt om naar Brazilië te vertrekken voor een tweedaags bezoek. Dat is na lang wachten op het asfalt in Madrid afgeblazen. De Airbus A310 had een defect aan de landingskleppen. Pogingen om het toestel in de nacht van zondag op maandag te repareren mislukten.

"Dat is me nog nooit overkomen", zei de zoon van koning Carlos tegen de pers, die met hem zou meereizen. Veel rust had prins Felipe niet gekregen, vertrouwde hij de journalisten toe. "Ik heb maar anderhalf uur geslapen, en jullie?"

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook