BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine in verwachting van een meisje

De Zweedse prinses Madeleine is inderdaad in verwachting is van een meisje. Het koningshuis in Zweden heeft dat bevestigd, meldt Royalty Online.

De jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia zou zijn uitgerekend op 25 februari.

Het weekblad Svensk Damtidning onthulde vorige week al dat Madeleine een meisje krijgt. Op een Amerikaanse website voor babyspullen hebben Madeleine en haar man Christopher  O'Neill een verlanglijst samengesteld met cadeaus voor een meisje, wat het Zweedse blad ontdekte. Inmiddels is de lijst niet meer op de site te zien.

Prinses Madeleine trouwde op 8 juni met Christopher O'Neill. Het stel woont en werkt in New York.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: