BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Félix en prinses Claire verwachten hun eerste kindje

Het Luxemburgse hof heeft laten weten dat prins Félix en prinses Claire in verwachting zijn van hun eerste kindje. Prinses Claire is in juni uitgerekend.

De familie van prins Félix, evenals de familie van Claire hebben laten weten dat ze erg blij zijn met dit grote nieuws.

Félix en Claire trouwden vorig jaar september in Frankrijk. Prins Félix is de tweede zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Hij was van plan om zich na zijn huwelijk met de Duitse Claire Laudemacher in Frankrijk te vestigen om zich te bekwamen in de wijnbouw.

Voor het groothertogelijk paar is de komende baby het derde kleinkind. Félix' jongere broer prins Louis heeft al 2 kinderen. De aankondiging van de zwangerschap van Claire zal de mediadruk verhogen op erfgroothertog Guillaume, die een jaar eerder trouwde dan Félix, en diens vrouw erfgroothertogin Stéphanie. Zij hebben nog geen kinderen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: