BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Aftellen tot de vakantie voor de koninklijke familie

Koningin Máxima heeft nog twee openbare verplichtingen op de agenda staan, voordat de vakantie begint. Net als ieder jaar gaat de koninklijke familie tijdens deze vakantie op wintersport in Lech.

Voordat ze haar koffers pakt gaat de prinses donderdag nog naar Den Bosch, om daar in het Noordbrabants Museum de expositie Kunstkameraden van Stichting De Cultuurkantine te openen. Diezelfde dag houdt de koningin een openingswoord bij Quality Now!, een Europese conferentie over de kwaliteit van cultuuronderwijs op de basisschool.

Dit weekend reist de familie af naar Oostenrijk. Maandag vindt daar de traditionele fotosessie plaats, precies twee jaar na het skiongeluk waardoor Prins Friso in een coma belandde.

Het is de bedoeling dat de media de leden van de koninklijke familie tijdens de rest van hun wintersportvakantie met rust laten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook