BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Madeleine en Christopher zijn thuis met pasgeboren dochter

De Zweedse prinses Madeleine en haar man Christopher O'Neill zijn met hun pasgeboren dochter weer thuis in New York.

De kersverse ouders plaatsten op Facebook een foto van het drietal bij het verlaten van het ziekenhuis waar het meisje donderdagavond ter wereld kwam.

Het is hun eerste publiek gemaakte familiefoto. Prinses Madeleine en de Amerikaanse zakenman staan afgebeeld in de gang van het ziekenhuis, waarbij de stralende lach van prinses Madeleine opvalt. In het midden van de foto is de baby te zien onder een dekentje.

Tijdens een persconferentie gaf Christopher O'Neill aan dat het kleine meisje op haar moeder lijkt. "En dat is iets wat ik altijd al wilde." Hij vertelde vrijdag eveneens dat het kindje donkerbruine ogen en bruin haar. De naam van het meisje wordt binnenkort bekendgemaakt.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: