BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Tientallen domeinnamen zijn opgekocht door het Britse Koninklijk Huis

Het Britse Koninklijk Huis heeft tientallen domeinnamen opgekocht.

"We hebben ze opgekocht zodat anderen ze niet kunnen gebruiken en voor het geval we ze in de toekomst zelf willen gebruiken", laat een woordvoerder van het paleis weten. Volgens The Telegraph zou het goed kunnen dat dit een teken is dat de websites binnenkort worden gelanceerd. De afzonderlijke webadressen worden door de krant niet genoemd.

Eerder deze maand zouden er ook verschillende websites voor leden van de koninklijke familie zijn geregistreerd door het paleis. Dat ging toen om de websites countessofwessex.com, theprincessroyal.org, dukeofkent.org en earlandcountessofwessex.com. Deze royals hebben nog geen eigen website, ze hebben wel ieder een eigen pagina op de officiële website van het Koninklijk Huis.

Het zou goed kunnen dat prinses Beatrice en prinses Eugenie ook een eigen website krijgen. Want websites met hun naam erin zijn op hetzelfde moment geregistreerd als de andere websites. Alleen gebeurde dit anoniem en niet onder de naam van Buckingham Palace. De twee dochters van de hertog van York en Sarah Ferguson worden wel genoemd op de website van hun vader, maar ze hebben allebei ook geen eigen site.

Volgens de Britse krant zouden de websites het paleis tussen de 5 pond en 30 pond per stuk hebben gekost.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers:

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook