BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Albert en koningin Paola houden contact met prinses Claire

De Belgische koning Albert en zijn vrouw koningin Paola zijn momenteel in het buitenland en kunnen prins Laurent daarom niet opzoeken in het ziekenhuis.

Maar het paar houdt voortdurend contact met Laurents vrouw prinses Claire over de gezondheidstoestand van hun zoon.

''Ook prinses Astrid, die net terug is van een economische missie in Saoedi-Arabië, houdt contact met de echtgenote van de prins'', laat de woordvoerder van het paleis, Pierre-Emmanuel De Bauw, weten aan Belga. De toestand van Laurent is stabiel, voegde de woordvoerder toe.

Koning Filip bezocht zijn broer maandag in het Universitair Ziekenhuis Sint-Lucas in Brussel. Een dag later kwam koningin Mathilde langs.

Laurent wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden om zijn longontsteking beter te kunnen behandelen. Toch blijven media speculeren over oververmoeidheid of een burn-out.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: