BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Amedeo trouwt op 3 juli

Het huwelijk van de Belgische prins Amedeo met zijn verloofde Lili Rosboch zal op 3 juli plaatsvinden in Italië. Dat meldde het VTM-programma Royalty zondagavond.

Het huwelijk van prins Amedeo, de zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, vindt plaats in Rome. Dat is omdat Lili Italiaanse is, net als de grootmoeder van Amedeo, koningin Paola. Zij is dan ook nauw betrokken bij de organisatie van de feestelijkheden van haar kleinkind. Op de bruiloft zal ook de familie van Paola aanwezig zijn.

De 28-jarige prins en zijn Italiaanse verloofde zijn al een aantal jaren samen maar hebben hun relatie heel lang geheim kunnen houden, mede omdat de Belgische media in New York, waar Amedeo studeert, niet op de prins letten.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: