BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine: Prins George is hongerige baby

De hertogin van Cambridge heeft tijdens haar Nieuw-Zeelandse bezoek aan andere moeders verteld dat prins George een hongerige baby is.

Volgens Catherine sliep haar zoontje 's nachts niet door totdat hij onlangs met vaste voeding begon.

Prins William, zijn vrouw Catherine en hun zoontje woonden woensdag een speelmoment bij, georganiseerd door een organisatie voor gezinszorg. De ruim acht maanden oude George speelde enige tijd met tien andere kindjes. Volgens The Telegraph was prins George zichtbaar groter dan de andere baby's. Ook zou hij erg ver zijn in zijn ontwikkeling.

Grant Collins, die met zijn vrouw en hun zoontje Lucas was uitgenodigd op het exclusieve speelkwartiertje, vertelt aan de krant: "We spraken met de hertogin over het spelen in de groep. Volgens haar had George nog nooit met zoveel baby's gespeeld."

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: