BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Felipe en prinses Letizia 10 jaar getrouwd

Het is voor prins Felipe en zijn vrouw prinses Letizia donderdag een belangrijke dag. Het is namelijk precies tien jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in de Almudena Cathedral in Madrid.

Een jaar nadat Felipe en zijn vrouw begonnen met daten, kondigden ze in november 2003 op het koninklijk paleis in Madrid aan met elkaar te zullen trouwen. Tijdens de grote dag had Letizia een jurk aan van de Spaanse ontwerper Manuel Pertegaz, bij de jurk droeg ze dezelfde diadeem die haar schoonmoeder koningin Sofia op had tijdens haar huwelijk met koning Juan Carlos.

Speciaal voor deze dag heeft Hello! Magazine een slideshow met foto's van het stel gemaakt. Deze is op de website te bekijken. Wat de twee donderdag gaan doen, is bij het blad niet bekend.

Bekijk hier de foto's

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: