BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Carolina bevallen van een dochter

Prinses Carolina is dinsdag 20 mei in Zwitserland bevallen van een dochter genaamd Alaïa-Maria.

Het dochtertje van prinses Carolina de Bourbon de Parme en Albert Brenninkmeijer heet voluit Alaïa-Maria Irene Cécile Brenninkmeijer en is vernoemd naar haar grootmoeders prinses Irene en Cécile Brenninkmeijer.

Prinses Carolina en Albert zijn in 2012 getrouwd. Dit is hun eerste kindje. Voor prinses Irene is dit haar zesde kleindochter.