BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Eerste stapjes prins George op foto

De eerste stapjes van de bijna 1-jarige prins George zijn op foto vastgelegd.

Op Vaderdag speelde prins William een jaarlijkse Jerudong Trophy polowedstrijd voor het goede doel. Zijn vrouw Catherine en zijn zoontje kwamen hem aanmoedigen waarbij de lopende George op de gevoelige plaat werd vastgelegd.

De Britse media staan vol met de foto's van de eerste stapjes van de prins, die een roze tuinbroekje draagt. Op de kiekjes is te zien hoe Catherine haar zoons armpje vasthoudt terwijl hij al wiebelend tegen een voetbal schopt. Met hulp van zijn moeder wandelt hij langs het poloveld. Catherine was casual gekleed voor de wedstrijd. Ze droeg een spijkerbroek, platte schoenen en een gestreept shirt.

Bekijk hier de foto's

Op 22 juli wordt prins George 1 jaar.

Bron: ANP