BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's prins Felipe met dochters

Het Spaanse hof heeft maandag twee foto's van prins Felipe met zijn dochters Leonor en Sofia vrijgegeven. De afbeeldingen dateren al van augustus 2012.

De foto's zijn genomen bij de woning van Felipe en prinses Letizia in Madrid door fotografe Cristina García Rodero. Op een van de plaatjes zit een lachende Felipe, met Leonor op schoot en Sofia achter hem, in de tuin. De andere foto is een portret met een eveneens lachende Felipe en zijn dochters.

De beelden verschijnen voorafgaand aan de inhuldiging van prins Felipe. Op donderdag 19 juni legt de zoon van Juan Carlos in Madrid de eed af als koning. Felipe’s oudste dochter Leonor is vanaf dat moment prinses van Asturië, de titel die is voorbehouden aan de troonopvolger.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: