BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Ogen wereldpers gericht op prinses Letizia

Haar schoonvader heeft zijn aftreden nog maar net aangekondigd, maar alle ogen van de wereldpers zijn nu al massaal op prinses Letizia gericht, de aanstaande koningin van Spanje.

Niet alleen Spaanse, maar ook Amerikaanse media besteden uitgebreid aandacht aan de vrouw van kroonprins Felipe, signaleert USA Today. De voormalige journaliste wordt vergeleken met de wellicht even knappe Catherine en de roddelpers bespreekt uitgebreid haar stijl ('erg chique'), haar achtergrond ('middenklasse') en haar verleden (niet alleen haar tv-carrière, maar ook haar eerdere huwelijk en scheiding).

Paparazzi hebben plotseling ook veel meer interesse in de kleine Sofia (7) en Leonor (8). De oudste dochter van kroonprins Felipe en prinses Letizia wordt straks troonopvolger, tenzij er in het gezin nog een jongetje wordt geboren dat dan 'voorrang' krijgt.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: