BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Elisabeth mag bruidsmeisje zijn op huwelijk prins Amedeo

De Belgische troonopvolgster prinses Elisabeth mag zaterdag het bruidsmeisje zijn tijdens het huwelijk van haar neef prins Amedeo in Rome.

De andere bruidmeisjes zijn volgens VTM prinses Louise, de 10-jarige dochter van prins Laurent en prinses Claire, en Amedeo's zusje Laetitia (11).

Volgens VTM is de hele koninklijke familie zaterdag aanwezig op het huwelijk van prins Amedeo, de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz. Hij treedt in het huwelijk met de Italiaanse Lili Rosboch van Wolkenstein. Alleen koningin Fabiola blijft thuis, zij zou te zwak zijn om naar de ceremonie in Rome af te reizen.

Prins Amedeo (28) is peetoom van de 12-jarige Elisabeth. Zij is sinds de troonswisseling in juli vorig jaar troonopvolgster van België.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: