BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koning Felipe en koningin Letizia bezoeken Málaga

De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben vrijdag een bezoek gebracht aan de stad Málaga in de regio Andalusië, zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis.

MALAGA - De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben vrijdag een bezoek gebracht aan de stad Málaga in de regio Andalusië, zo valt te lezen op de website van het Koninklijk Huis.

De koning en zijn vrouw gingen langs bij het Picasso Museum. Voor het museum hadden zich veel mensen verzameld. Zij probeerden een glimp op te vangen van het koningspaar. De royals namen de tijd om handjes te schudden en om een praatje te maken. Ze bekeken de vaste collectie en een tijdelijke expositie in het museum.

Na dit bezoek vertrokken de koning en koningin naar de opening van het Spanje-USA Forum in het Automuseum in de stad. Daar hield Felipe een toespraak. Dit forum is een jaarlijks terugkerend evenement waar Spaanse en Amerikaanse zakenmensen en politici op afkomen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: