BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's prins Carl Philip en Sofia

Er zijn nieuwe officiële portretten van de Zweedse prins Carl Philip en zijn kersverse verloofde Sofia Hellqvist. Het stel poseerde voor de foto's in het Koninklijk Paleis in Stockholm.

Op 27 juni van dit jaar werd bekendgemaakt dat prins Carl Philip en Sofia zich verloofd hadden. Het paar stapt in 2015 in het huwelijksbootje. De officiële website van het Zweedse Koninklijk Huis publiceerde de foto's.

Bekijk hier de foto's

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: