BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Albert haalt herinneringen op aan moeder Grace Kelly

Prins Albert van Monaco is nog steeds trots op het nalatenschap van zijn moeder, prinses Grace van Monaco. Dat vertelde Albert zondagavond in de TV Show van Ivo Niehe.

De expositie Grace Kelly, prinses en stijlicoon, die te zien is in Paleis Het Loo, is een groot succes en dat doet de prins deugd. "Het roept natuurlijk bij mij en de rest van de familie dierbare herinneringen op", zo vertelt Albert.

Ook zag hij stukken die hij niet eerder zag, "De brieven en correspondentie die ze onderhield met vrienden in Hollywood en de hele wereld waren heel ontroerend en emotioneel voor ons en de mensen die haar hebben gekend."

De prins van Monaco is trots op het nalatenschap van zijn moeder, die nog altijd immens populair is. "Ze had een ongelofelijk talent om mensen echt te raken met haar vriendelijkheid en haar gulheid. Dat heeft zijn sporen nagelaten in de hoofden en harten van veel mensen, nu nog steeds. Daar ben ik heel trots op."

 

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: